A szlovák cégalapítás

Egy szlovák cégalapítás nagyon vonzó alternatíva bármely induló vállalkozó számára, hiszen Szlovákia sok szempontból kiemelkedően jó kondíciókkal rendelkezik a térségben, beleértve az adózási rendet (lsd. szlovákiai adózás), az alacsonyabb adminisztratív terheket, kedvező hitellehetőségeket és számtalan egyéb szempontot.

Szlovákia már hosszú ideje arra törekszik, hogy átláthatóbbá tegye az adózási rendszerét, ezzel lekörözve a legtöbb európai tagállamot. A könyveléstől az adóbevalláson át a cégjegyzésig bezárólag minden környező ország közül itt igazán kedvező feltételek mellett lehet működtetni egy céget. Legyen szó bármilyen tevékenységről biztos lehet abban, hogy az állam legfőbb érdeke az Ön sikere.

Kereskedelmi szempontból Szlovákia kimondottan jó pozíciót foglal el az EU-ban kedvező fekvése és a történelem miatt, hiszen a határoktól számítva 40-50 km-ig bőven talál olyan üzleti partnert, aki beszéli a magyar nyelvet.

Az itt alapított szervezeteknek szintén kedvez, hogy az utóbbi két évtizedben jelentősen növekedett a lakosság vásárlóereje, köszönhetően annak, hogy az Európai Unió egyik legdinamikusabban fejlődő régiója Szlovákia. A legtöbb vállalkozó azonban azért teszi le a voksát a szlovák cégalapítás mellett, mert az ÁFA mindössze 20%, amely az EU átlaga alatt van, illetve a társasági adó is mindössze 15%, valamint 100 000 EUR éves forgalom meghaladtával 21%, amely szintén kedvezőnek mondható a térségben.

Szlovák cégalapítás előnyei:

Szlovák cégalapítás folyamata

Tegyen szert versenyelőnyre, könnyítsen adminisztratív terhein és ne fizessen több adóterhet, mint amennyi szükséges: kattintson ide, alapítson Szlovákiában céget és bízza profikra a cégjegyzést!

Szolgáltatások